O OBJEKTU

Nadomak samog centra Novog Pazara nalaziće se stambeno poslovni kompleks BANICMASTER koji će predstavljati mesto o kome stanari maštaju kada traže idealno mesto za život. Projekat je koncipiran tako da ponudi modernu arhitekturu, fuknkcionalno dizajnirane stanove koji će zadovoljiti potrebe budućih stanara.

O OBJEKTU

Moderna fasada učiniće ovaj objekat prepoznatljivim i doprineće utisku luksuznog života koji ovaj zgrada pruža. Objekat će biti izgrađen od vrhunskog materijala po najvišim standardima, zadovoljavajući potrebe i želje i onih najzahtevnijih kupaca. Objekat je funkcionalno organizovan u 2 lamele ( LAMELA A i LAMELA B ). Spratnost objekta je Po+P+6. 89 stanova sa različitim strukturama od dvosobnih do petosobnih stanova, uzdizaće se na 6 spratova i svaki stan će nuditi neverovatan pogled na grad i okolinu.

GARAŽE

U okviru garažnog dela predviđene su 1 podzemna etaža i prizemlje, te je za svaki stan obezbeđeno garažno mesto. Ceo kompleks poseduje ukupno 95 parking mesta, od kojih je 5 parking mesta za osobe sa posebnim potrebama. Garaža u okviru kompleksa uštedeće vaš novac i vreme koje potrošite tražeći parking mesto, ujedno pružiće vam bezbednost, sigurnost i zaštitu od vremenskih neprilika, te nećete morati da brinete o tome gde se parkirali auto .

LOKACIJA

Lokacija je definitivno jedan od glavnih parametara prilikom kupovine stana, a lokacija našeg stambeno – poslovnog objekta je svakako jedan od naših glavnih aduta. Objekat je okružen osnovnim i srednjim školama, državnim univerzitetom, marketima, prodavnicama robe široke potrošnje, a sami centar grada na samo 500 m .

GREJANJE

Predviđeno je centralno grejanje i hlađenje sistemom toplotnih pumpi što nas razlikuje od drugih kada je reč o novogradnjama u našem gradu, a kupcima znatno snižava troškove grejanja.

SMART HOME SYSTEM

Objekat će posedovati i SMART HOME SYSTEM, budući stanari će moći da kontrolišu osvetljenje, grejanje i hlađenje, podizanje i spuštanje roletni a da pritom ne prekidaju bilo koji posao koji obavljaju u tom trenutku. Jednim klikom, brzo i jednostavno možete upravljati sa bilo kojeg smart telefona, tableta ili kompjutera. Navedene pogodnosti su deo STANDARD paketa koji se može nadograditi shodno potrebama kupca.

ENTERIJERI

Prikazi enterijera su reprezentativnog karaktera. Po želji kupaca moguća realizacija !